Thursday, 8 November 2012

:- KENANGAN KAMI BERSAMA -: 2012 5 SATRIA


assalamualaikum ,
first anysis nak post tentang classmates anysis ^_^
sebelom anysis cite anysis nak ucapkan semoga berjaya dalam menduduki peperiksaan SPM buat semua rakan-rakan anysis dan kita dapat keputusan yang baik dan gempak :)
'AMIN'


okeyh now start cite tentang classmates anysis ,
pada tahun niy  2012 class anysis ada buat jamuan. .
nak buat jamuan niy macam-macam masalah yang timbul seperti :-
nak buat jamuan dekat mana , bila , siapa yang boleh pergi, kenderaan & yang bersamaan dengan nya ..
pada mula nya anysis tak nak pergi tapi setelah dipujuk oleh classmates anysis jadi anysis pun pergilah ..
dan tak sia-sia anysis pergi. .
macam-macam kerenah & gelagat yang ada :)


diantara pic yang kami sempat ambil ialah ini dia 
niy pon ada yang tak ada dalam pic niy. .








 

memang gila2x ..
but niy kenangan yang tak akan anysis lupakan . .
<3 sayang korang semua ketat-ketat <3


pic anysis dengan kawan baik anysis ..
sebenarnya ada lagi tapi hanya pic niy yang elok . .


dan akhir kata daripada anysis korang hargai lah kawan-kawan korang mana tahu suatu hari nanti mereka yang akan tolong kita . .
and anysis rasa sedih sebab tahun niy tahun akhir sekolah dan tak akan dapat jumpa main-main dalam class .
tapi kalau jumpa atau terserempak dekat mana-mana tegor lah jangan sombong-sombong tau. .
rasa sedih lah pulak :'(


<3 SAYANG KORANG SEMUA KETAT-KETAT <3



I choose to wear hijab!







assalamualaikum kepada yang membaca post anysis niy ,
anysis nak kongsi kat korang tentang i choose to wear hijab ..
nak tahu tak macam mana anysis tahu pasal niy ..
kakak anysis yang beritahu , anysis apa lagi nak jugak lah kan ...
salwa ismail yang anjurkan ,
tapi cuma khas untuk kaum hawa sahaja :)
kaum adam tak boleh ekk ^_^

dan gambar yang anysis pertaruhkan ialah..

pic niy ngeh2x ^_^





:-hadiah untuk pemenang ialah -:

1st prize
RM50

Maxi skirt 

Bawal plain 
Review blog
2nd prize

RM30

Maxi skirt 
Review blog
3rd prize

RM20

Bawal plain 
Review blog
 3 saguhati (Random.org)

Bawal plain (sehelai setiap seorang)

Review blog


TARIKH TUTUP IALAH 7 DISEMBER 2012 ^_^