Saturday, 27 October 2012

'SPM'



assalamualikum,
now anysis nak cite pasal tajuk kat atas tu .. 
tinggal lagi beberapa hari jew lagi nak periksa spm..
semua perasaan bercampur baur ...
anysis takut nak ambik spm sebenarnya   
rasa macam nak lari jew 
tapi apa boleh buat kan ? !
spm menentukan masa depan kita. .
so anysis doa kan semua calon-calon spm bagi tahun 2012 dapat buat yang terbaik. .
termasuk anysis jugak.. heeheehe 
first anysis tak suka manusia-manusia lain panggil anysis dengan perkataan ' bongok, bodoh , gila , bengap , lembap atau lain-lain yang berkait rapat '
rasa macam nak bagi paw jew kat muka tuh. .
dah lah anysis niy nak ambik exam SPM 
kalau lah apa yang manusia-manusia tu cakap btoy-btoy terjadi kat anysis macam mana ?
so untuk manusia-manusia tuh cakap tu biar elok sikit ek. .
kalau rasa nak jadi bongok atau apa2x jew cakap kat diri sendiri jangan cakap kat orang lain. .
sabo jew lah =.='


blabla3x mesti korang malas nak baca kan  ! !
so nak ringkas kan cite anysis harap kawan-kawan dan sepupu-sepupu anysis dapat buat yang terbaik dalam peperiksaan SPM ..
dan doa kan untuk anysis dan mereka yang diatas sana tuh ek :)
okeyh  ^_^


JASA KORANG ANYSIS TAK AKAN LUPAKAN :)




0 comments:

Post a Comment