Thursday, 8 November 2012

I choose to wear hijab!







assalamualaikum kepada yang membaca post anysis niy ,
anysis nak kongsi kat korang tentang i choose to wear hijab ..
nak tahu tak macam mana anysis tahu pasal niy ..
kakak anysis yang beritahu , anysis apa lagi nak jugak lah kan ...
salwa ismail yang anjurkan ,
tapi cuma khas untuk kaum hawa sahaja :)
kaum adam tak boleh ekk ^_^

dan gambar yang anysis pertaruhkan ialah..

pic niy ngeh2x ^_^





:-hadiah untuk pemenang ialah -:

1st prize
RM50

Maxi skirt 

Bawal plain 
Review blog
2nd prize

RM30

Maxi skirt 
Review blog
3rd prize

RM20

Bawal plain 
Review blog
 3 saguhati (Random.org)

Bawal plain (sehelai setiap seorang)

Review blog


TARIKH TUTUP IALAH 7 DISEMBER 2012 ^_^




10 comments:

Salwa Ismail said...

Thanks sebab join! :D

Amalia said...

dari contest yang sama :D jom jemput singgah ke blog saya :D http://leyacasandra.blogspot.com/2012/11/hot-news-penyu-dah-pupus.html

CikMai said...

mai pun join contest nie:) hihi goodluck awak.

http://missobsesi.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

♥ Miss Hearty ♥ said...

nice dear ! gud luck..kite pon join =)
http://heartylolipop.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

CikAnYsiS said...

salwa ismail :- sama2x :)

CikAnYsiS said...

amalia : wokeyh nnti saya singgah blog awak :) hehee2x

CikAnYsiS said...

cikmai terima kasih , awak pun sama good luck ek :)

CikAnYsiS said...

miss hearty thanks , awak pun good luck ek ^_^ hehe3x

MomoiBH said...

dari contest yg sama.dh follow awak :)
http://khuzaimahbahari.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

Cik Amal said...

good luck dear
done follow sini

http://sayacikamal.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

Post a Comment